Νέος ρόλος για τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Με επιστολή του ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ευχαρίστησε την διοίκηση της ΚΕΔΕ για την επιλογή του ως μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε προς την ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για την επιλογή του. Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα μέσω της επιστολής σας με Αριθμ. Πρωτ:2239/03/06/2024 ότι με την απόφαση υπ’ αριθμ. 138/15-5-2024 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ορίζομαι μέλος της Επιτροπής Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Σας Ευχαριστώ θερμά. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους συναδέλφους μου θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος της Τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα δουλέψουμε από κοινού με σκοπό την εξεύρεση λύσεων ώστε να αντιμετωπίσουμε τα κρίσιμα θέματα των Δήμων και τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών».

Ο κ. Μανούρης τόνισε επίσης τη σημασία της Επιτροπής Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ιδιαίτερα εν μέσω της κλιματικής κρίσης, υπογραμμίζοντας ότι η επιτροπή αποτελείται από άτομα με γνώση και εμπειρία στα ζητήματα ενέργειας και περιβάλλοντος, γεγονός που θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία και δράση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.