Όπρα Γουίνφρεϊ: Εισήχθη στο νοσοκομείο – «Δεν είμαι 100% καλά»

Οι διευκρινίσεις που έδωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και η συμβουλή που έδωσε.

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα η Όπρα Γουίνφρεϊ, με τις φήμες να οργιάζουν για το τι μπορεί να συμβαίνει στη δημοφιλή παρουσιάστρια. Η ίδια αποφάσισε να βγει και να διαψεύσει όσα ακούστηκαν για «μία σοβαρή ασθένεια» με την οποία παλεύει.

Η 70χρονη Αμερικανίδα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή CBS Mornings στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, εμφάνιση που τελικά ακυρώθηκε. Η παρουσιάστρια Gayle King μίλησε μαζί της μέσω βιντεοκλήσης με την Όπρα να εξηγεί ότι μεταφέρθηκε με αφυδάτωση στο νοσοκομείο εξαιτίας στομαχικής ίωσης.

Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι δεν μπορούσε να πιει καθόλου νερό και πήγε από μόνη της στο νοσοκομείο προκειμένου να της χορηγηθεί ορός για να ενυδατωθεί. «Δεν είμαι 100% καλά, οδεύω προς τα εκεί. Πέντε άνθρωποι στο σπίτι ήμασταν στην ίδια κατάσταση.Έχω να πω σε όλους, πλένετε τα χέρια σας. Οι γιατροί μου είπαν ότι ο ιός ζει στα πόμολα της πόρτας για 10 ώρες».

Το πρόβλημα της Όπρα εμφανίστηκε λίγους μήνες αφότου είχε παραδεχτεί ότι έχει πάρει το φαρμακευτικό σκεύασμα Ozempic για να χάσει βάρος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.