Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα η Όπρα Γουίνφρεϊ, με τις φήμες να οργιάζουν για το τι μπορεί να συμβαίνει στη δημοφιλή παρουσιάστρια. Η ίδια αποφάσισε να βγει και να διαψεύσει όσα ακούστηκαν για «μία σοβαρή ασθένεια» με την οποία παλεύει.

Η 70χρονη Αμερικανίδα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή CBS Mornings στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, εμφάνιση που τελικά ακυρώθηκε. Η παρουσιάστρια Gayle King μίλησε μαζί της μέσω βιντεοκλήσης με την Όπρα να εξηγεί ότι μεταφέρθηκε με αφυδάτωση στο νοσοκομείο εξαιτίας στομαχικής ίωσης.

Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι δεν μπορούσε να πιει καθόλου νερό και πήγε από μόνη της στο νοσοκομείο προκειμένου να της χορηγηθεί ορός για να ενυδατωθεί. «Δεν είμαι 100% καλά, οδεύω προς τα εκεί. Πέντε άνθρωποι στο σπίτι ήμασταν στην ίδια κατάσταση.Έχω να πω σε όλους, πλένετε τα χέρια σας. Οι γιατροί μου είπαν ότι ο ιός ζει στα πόμολα της πόρτας για 10 ώρες».

Το πρόβλημα της Όπρα εμφανίστηκε λίγους μήνες αφότου είχε παραδεχτεί ότι έχει πάρει το φαρμακευτικό σκεύασμα Ozempic για να χάσει βάρος.