Τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει έτσι να πάει στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό. Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και δεν γνωρίζουμε εάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ασκήσει έφεση.

Τυπικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μπορεί να πάει στο γήπεδο μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, ωστόσο δεν πρόκειται να το κάνει.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ως άνω αγώνα.