Χανιά: Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από ξυλοδαρμό

Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά μετά από άγριο ξυλοδαρμό - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών - Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Κατέληξε νεκρός ο 20χρονος ναυαγοσώστης από τα Χανιά μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Μετά το άγριο επεισόδιο ο νεαρός διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν συμβεί το τραγικό γεγονός προηγήθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός του 20χρονου με κάποια άτομα, στις Καλύβες Αποκορώνου.

Ο νεαρός πρόλαβε να απομακρυνθεί από τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής.

Άμεσα στο σημείο, ωστόσο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, όπου με τη σειρά τους έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το επεισόδιο και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι έρευνες των Αρχών

Την ίδια ώρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, καθώς και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη.

Ταυτόχρονα, αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση.

Ήδη, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν εκεί.

Στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, προσήχθησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 5 άτομα – δύο 24χρονοι Έλληνες, και 3 αλλοδαποί.

Οι τρεις τελευταίοι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στο άγριο επεισόδιο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.