Η Longines, ο Κύριος Χορηγός και Επίσημος Χρονομέτρης του συναρπαστικού Longines EEF Series Athens 2024 , με υπερηφάνεια συνεχάρη και επιβράβευσε την Ιταλία ως τον απόλυτο νικητή. Με φόντο το γραφικό σκηνικό του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκοπούλου Αττικής, οι καλύτεροι ιππείς του κόσμου παρουσίασαν τις ικανότητές τους επί τέσσερις ημέρες, προσφέροντας ένα συναρπαστικό ιππικό θέαμα. Αξιοποιώντας την ευκαιρία, η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας παρουσίασε ένα μοντέλο χρονογράφου από τη συλλογή Longines Conquest, ως το επίσημο ρολόι της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του 5ου σκέλους του Longines EEF Series στην Αθήνα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια συναρπαστική επίδειξη άλματος υψηλού επιπέδου.

Ο συναρπαστικός αγώνας έφτασε στο αποκορύφωμά του την Κυριακή 2 Ιουνίου, καθώς το χρυσό μετάλλιο απονεμήθηκε στην ομάδα της Ιταλίας. Ακολουθώντας από κοντά, η ομάδα της Ελλάδας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο, με την ομάδα της Ρουμανίας να διεκδικεί επάξια την τρίτη θέση.

Οι Ιταλοί αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Roberto Turchetto με τον Heidelberg, Filippo Bassan  με τον Ceruti de Kreisker, Antonio Maria Garofalo με την Abelle degli Assi και Bruno Chimirri με την Samara, επέδειξαν τις αξιόλογες ικανότητές τους, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς ποινής κατά τη διάρκεια δύο γύρων και εξασφαλίζοντας την επιθυμητή πρώτη θέση.

Ως Επίσημος Χρονομέτρης, η Longines ήταν ιδιαίτερα υπερήφανη για τη χρονομέτρηση των αξιοσημείωτων επιδόσεων αυτών των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης. Στους άξιους νικητές, καθώς και σε αυτούς που τερμάτισαν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση, απονεμήθηκαν κομψά ρολόγια Longines από την κα Δήμητρα Μορισαίου, Brand Manager της Longines Ελλάδας.

Conquest: Το Επίσημο ρολόι του Longines EEF Series στην Αθήνα

Σε αυτή την ξεχωριστή περίσταση, η Longines με υπερηφάνεια παρουσίασε το Επίσημο Ρολόι της εκδήλωσης – ένα μοντέλο χρονογράφου από τη σειρά Conquest. Με τον ισορροπημένο συνδυασμό αθλητικής κομψότητας και ανθεκτικότητας, η συλλογή αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Longines να δημιουργεί ρολόγια για κάθε πτυχή της ζωής.

Το 1954, η Longines κατοχύρωσε το Conquest ως την πρώτη συλλογή ρολογιών της με εμπορικό σήμα που προστατεύεται από το Ελβετικό Ινστιτούτο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IPI). Η συλλογή έχει έκτοτε εξελιχθεί μέσω του σχεδιασμού και της τεχνολογίας, αλλά έχει παραμείνει πιστή στην αρχική της ταυτότητα, αποπνέοντας ένα αρμονικό μείγμα τόλμης, σύγχρονου σχεδιασμού και σπορ κομψότητας.