Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία. Ο 37χρονος θείος της, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε το ανήλικό κορίτσι, άρχισε να μιλάει.

Συγκεκριμένα, ο δράστης παραδέχτηκε πως αποπειράθηκε να σκοτώσει την 11χρονη και εκείνη του αντιστάθηκε. Στη συνέχεια τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της και για αυτό την σκότωσε με το κατσαβίδι.

Είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης

Ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης και έχει καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκισης. Ωστόσο ήταν εκτός φυλακών με την υποχρέωση της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό να τον αποτρέψει από τη διάπραξη και νέου αδικήματος, αυτή τη φορά βαρύτερου του πρώτου.

Ο εντοπισμός της 11χρονης

Η άτυχη 11χρονη βρέθηκε νεκρή νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό, πιθανότατα από κατσαβίδι. Είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι του στην Μυρτιά Ηλείας και για το λόγο αυτό είχε εκδοθεί και Αμπερ Αλέρτ.

Η μητέρα του παιδιού προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισης τα ξημερώματα της Δευτέρας και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας Πύργου.

Το χρονικό της φρίκης

Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και ανέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είδαν την 11χρονη Βασιλική να επιβιβάζεται με τη θέλησή της σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο Ρομά ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της ανήλικης και ως οικείο πρόσωπο το άτυχο παιδί τον εμπιστεύτηκε.