Πύργος: Βρέθηκε νεκρό με τραύματα στον λαιμό το 11χρονο κορίτσι – Ομολόγησε 37χρονος

Το 11χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία χθες το βράδυ - Βρέθηκε νεκρό μέσα σε χωράφι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θείος της, την τραυμάτισε θανάσιμα με κατσαβίδι στο λαιμό.

Νεκρό βρέθηκε τελικά το 11χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί στην περιοχή του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι φέροντας τραύματα στον λαιμό.

Ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ο 37χρονος δράστης ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Κατά πληροφορίες που μεταδίδει το ilialive.gr, πρόκειται για άτομο το συγγενικό της περιβάλλον, και συγκεκριμένα για τον αδελφό της μητέρας της.

Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την μητέρα της, το παιδί πήγε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό της. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της 11χρονης δήλωσε ότι: «Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό. Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου».

Για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.