Michael Mosley: Η ΕΛ.ΑΣ είχε μέρες το βίντεο θανάτου του

Ο θάνατος του Michael Mosley καταγράφηκε σε κάμερα - Η ΕΛ.ΑΣ είχε το υλικό στα χέρια της από την Πέμπτη.

Νεκρός βρέθηκε χθες (9/6) ο παρουσιαστής του BBC, Michael Mosley στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Ο 67χρονος παρουσιαστής φαίνεται να πήρε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μέσα από το βουνό με αρκετούς απόκρημνους βράχους για να κατέβει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και πιθανότατα ζαλίστηκε.

Συγκεκριμένα οι κάμερες τον δείχνουν να κάνει μία πορεία 50 μέτρων μέσα σε 20 λεπτά και να καταρρέει με το πιο πιθανό σενάριο να είναι πως έχει απώλεια συνείδησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το υλικό από τις κάμερες είχε παραδοθεί στις Αρχές από την Τετάρτη το βράδυ ή από την Πέμπτη.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, πήγε το υλικό στην Αστυνομία. Ωστόσο, οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον Mosley από τις κάμερες ασφαλείας ώστε να εντοπίσουν νωρίτερα τη σορό του.

Τι έδειξε η νεκροψία

Η νεκροψία στον Michael Mosley επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις ότι δηλαδή ο θάνατος του Βρετανού δεν είναι εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα στη σορό δεν υπάρχει κάποια κάκωση, κάτι που είχε φανεί και στην αρχική γνωμάτευση. Ο ιατροδικαστής προχώρησε και σε τοξικολογικές οι οποίες αναμένεται να δείξουν και την ακριβή αιτία θανάτου. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Michael Mosley να έχασε τη ζωή του την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.