Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο αστυνομικοί μετά από ενδοικογενειακό περιστατικό

Επίθεση εξαιτίας της οποίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο δέχτηκαν τρεις αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Κλήθηκαν σε ενδοοικογενειακό περιστατικό και τους άρχισαν στις κλωτσιές και τις γροθιές

Επίθεση με κλωτσιές και γροθιές δέχτηκαν χθες το βράδυ, στο χωριό Γωνιές Χερσονήσου, στο νομό Ηρακλείου,  αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι κλήθηκαν να επέμβουν σε  περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.  . Το αποτέλεσμα ήταν τρεις αστυνομικοί ηλικίας 38, 37 και 33 ετών, να καταλήξουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στη μύτη και οι άλλοι δυο με εκδορές και μώλωπες.

Το ιστορικό

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μια 31χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην περιοχή, ότι την ακολουθούσε, επίσης με το όχημα του, ο 40χρονος πρώην σύντροφός της. Η γυναίκα μόλις τον αντιλήφθηκε πίσω της, φοβήθηκε και ενημέρωσε τηλεφωνικά συγγενικά της πρόσωπα και εκείνα κινητοποιήθηκαν αμέσως.

Την συνάντησαν στον κεντρικό δρόμο των Γωνιών όπου σταμάτησε το όχημα του και ο 40χρονος και ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα. Αφού του προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του, τον υποχρέωσαν να τραπεί σε φυγή.

Η σύρραξη

Ο 40χρονος ενημέρωσε στις αστυνομικές αρχές για την επίθεση που δέχτηκε και στην περιοχή δεν άργησαν να φτάσουν αστυνομικοί από το Τμήμα Χερσονήσου οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν ενισχύσεις καθώς δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν τους συγγενείς της 31χρονης. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ήρθαν οι ενισχύεις. Κατέφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους συγγενείς της 31χρονης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη και να οδηγηθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Δύο συλλήψεις

Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, ο 33χρονος αδερφός και ο 37χρονος ξάδερφος της ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Επίσης συνελήφθη ο 40χρονος πρώην σύντροφός της κοπέλας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Στους συγγενείς της κοπέλας ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος των αστυνομικών και για βία κατά αστυνομικών. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν από το νοσοκομείο.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.