Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο Ηλείας από τον θείο της.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων από νωρίς σήμερα η αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο ο οποίος διαπιστώθηκε είχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για βιασμό και κακοποίηση ανήλικης.

ΕΙδικότερα, ο 37χρονος δράστης φαίνεται να υπέδειξε το σημείο που είχε δολοφονήσει το κορίτσι.

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο


Η αστυνομία μέσα από αναλύσεις βίντεο κατάλαβε ότι η ανήλικη είχε μπει στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεδομένου ότι είχε εμπιστοσύνη λόγω της συγγένειας που υπήρχε.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να αποπειράθηκε ή να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι το οποίο ίσως να αντιστάθηκε και τελικά το σκότωσε

H σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της.

Τo νεαρό κορίτσι που έχει τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον από κατσαβίδι, είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Μυρτιά, στον κάμπο της Ηλείας.

Έκανε αναρτήσεις για τον εντοπισμό της

Ο καθ’ομολογίαν δράστης έκανε και αναρτήσεις σχετικά με τον εντοπισμό της 11χρονης.

Τι δήλωσε η μητέρα της

Σύμφωνα με την μητέρα της, το παιδί πήγε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό της. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν.
Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της 11χρονης δήλωσε ότι: «Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό. Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας».