Την δολοφονία του 40χρονου γαμπρού και συγκάτοικού του στον Διόνυσο ομολόγησε ο 26χρονος από το Πακιστάν, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Ο 26χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας, ισχυρίστηκε ότι σκότωσε με μια μαχαιριά στο στήθος τον 40χρονο, που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του στο Διόνυσο επειδή τον καταπίεζε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να καπνίζει στο δωμάτιο.

Οι αστυνομικοί πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θεωρούν ότι ο πραγματικός λόγος που πιθανόν οδήγησε στη δολοφονία να ήταν οι οικογενειακές διαφορές των δυο ανδρών, που υπήρχαν από τότε που βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία

Μετά τη δολοφονία ο δράστης έπλυνε το μαχαίρι, το άφησε στο σπίτι, σκούπισε το στήθος του θύματος εκεί που τον είχε μαχαιρώσει και καθάρισε τα αίματα.

Στις 14:30 έφυγε από το σπίτι με τη μοτοσικλέτα του, την άφησε κάπου κοντά στο σπίτι και μετά έφυγε με τρένο για την Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου. Είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει τα ξημερώματα για Σόφια.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μετά σε ανακριτή, από όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.