Με μία λαμπρή εκδήλωση εγκαινίων του πρώτου επίσημου Thermomix Experience Store στην Κηφισιά, ο γερμανικός όμιλος Vorwerk επανασυστήνει στην ελληνική αγορά τον απόλυτο βοηθό κουζίνας, Thermomix®. Οι φίλοι της μαγειρικής που παρευρέθηκαν, έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία Thermomix®ΤΜ6 και δοκίμασαν λαχταριστές δημιουργίες από τον brand ambassador, chef Πέτρο Συρίγο.

Η αλήθεια είναι ότι το Thermomix®, από τη δεκαετία του ’80 που πρωτοεμφανίστηκε, δεν απουσίασε στιγμή από την ελληνική αγορά αν και δεν υπήρχε ένα κεντρικό  κατάστημα «έδρα». Η Vorwerk ακολουθώντας το μοντέλο των απευθείας πωλήσεων μέσα από ένα δίκτυο Συμβούλων και παρουσιάσεις προϊόντων, έκανε χιλιάδες οικιακούς σεφ στην Ελλάδα να εμπιστευτούν το Thermomix®.  Με πωλήσεις 1,7 δισ. ευρώ το 2023, το Thermomix® το πιο γνωστό προϊόν της Vorwerk, έχει χαρακτηριστεί ο «ιδανικός sous-chef»  για τις σπιτικές κουζίνες έχοντας κατακτήσει στα χρόνια της παρουσίας του τις καρδιές περισσότερων από 20.000.000 νοικοκυριών παγκοσμίως. To άνοιγμα του Thermomix Εxperience Store στην Κηφισιά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά και συνδέεται άμεσα με την πλούσια γαστρονομική παράδοση της χώρας αλλά και την αυξανόμενη ζήτηση για ολοκληρωμένες λύσεις μαγειρικής στο σπίτι.

Στο νέο Thermomix Εxperience Store, o επισκέπτης θα δει σε πλήρη δράση το Thermomix® ΤΜ6, που είναι πολλά παραπάνω από πολυσυσκευή. Πέρα από τις 20 και πλέον λειτουργίες και τρόπους μαγειρέματος, όπως ζύγισμα, ζύμωμα, ζύμωση, σοτάρισμα, δέσιμο (σάλτσας), μαγείρεμα στον ατμό, ανάμιξη, κόψιμο, ανάδευση κοκ., ενσωματώνει και την πρωτοποριακή εφαρμογή Cookidoo® που αποτελεί την πιο πλούσια ψηφιακή μαγειρική βιβλιοθήκη στον κόσμο με σχεδόν 100.000 καθοδηγούμενες συνταγές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που αυξάνονται διαρκώς. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν ήδη 1300 συνταγές στα ελληνικά και παράλληλα η Vorwerk Hellas αναπτύσσει περισσότερες ελληνικές συνταγές προσαρμόζοντας ιδανικά την εμπειρία  Cookidoo® σε τοπικό επίπεδο. Επιπλέον το Cookidoo® διευκολύνει τον προγραμματισμό των γευμάτων της εβδομάδας, τη διαμόρφωση εβδομαδιαίας λίστας αγορών, την προσαρμογή των μερίδων στις εκάστοτε ανάγκες, τη δημιουργία συνταγών από τους χρήστες, την αποθήκευση και διαμοιρασμό συνταγών αλλά και πολλά ακόμα που διαμορφώνουν ένα δυναμικό μαγειρικό οικοσύστημα και μια μαγειρική κοινότητα με απεριόριστες προοπτικές.

Η έλευση του Thermomix Experience Store στην Κηφισιά, θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το κοινό να ανακαλύψει τα προϊόντα της Vorwerk – στο κατάστημα φιλοξενείται και το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού Κobold – και έρχεται να ενισχύσει  τη στρατηγική των απευθείας πωλήσεων που ακολουθεί με επιτυχία η Vorwerk για περισσότερα από 90 χρόνια. Πράγματι, ο χώρος είναι ανοιχτός σε όλους τους Συμβούλους Thermomix® που ανήκουν στο ελληνικό δίκτυο πωλήσεων για να οργανώσουν παρουσιάσεις στους πελάτες τους σε μία από τις 3 κουζίνες του Experience Store. H εταιρία θέλει να αναπτύξει ένα δίκτυο 600 Συμβούλων στην Ελλάδα με όραμα οι πωλήσεις να φτάσουν στις 50.000 στα επόμενα 5-6 χρόνια, στόχος που δείχνει εφικτός αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι στην Πορτογαλία (αγορά παρόμοια με την Ελληνική) πωλούνται 65.000 Thermomix® ετησίως. Το δίκτυο των Συμβούλων είναι το πρόσωπο και ο παλμός της εταιρείας καθώς και οι καλύτεροι πρεσβευτές της. Ανοιχτό σε όσους ενδιαφέρονται για δημιουργική μαγειρική, νέες γνωριμίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες, το Thermomix® και η κοινότητά του, φέρνουν το φαγητό και τη χαρά στο τραπέζι.

Aποκλειστικά για τον Ιούνιο, η Τhermomix Hellas τρέχει μια μοναδική “early bird” προσφορά: Οι πρώτοι 200 που θα αγοράσουν το Thermomix® TM6, θα αποκτήσουν δωρεάν έναν δεύτερο κάδο ανάμειξης και τον κόφτη λαχανικών Thermomix, δώρα αξίας 298€!

Για περισσότερα thermomix.gr