Την εκλογή του στην Ευρωβουλή φαίνεται πως πέτυχε σύμφωνα με τα exit poll της Κύπρου ο 24χρονος YouΤuber Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος αν και μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το exit poll ο Φειδίας Παναγιώτου αναμένεται να λάβει από 13% μέχρι 16% των ψήφων καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση των επιλογών των ψηφοφόρων.

Τη πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με ποσοστά μεταξύ του 27% και 23%, ενώ το ΑΚΕΛ τη δεύτερη θέση με ποσοστά μεταξύ του 26% και 22%.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στην τηλεόραση του ΡΙΚ ανέφερε ότι «δεν το πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος όταν έβαζα υποψηφιότητα. Πρέπει να εκσυγχρονιστούν τα κόμματα, να ασχολούνται με τον λαό. Να μην ασχολούνται με τα κομματικά τους συμφέροντα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι γνωστός Youtuber και Influencer στην Κύπρο.

Αριθμεί περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο το 2019.

Ο ίδιος κοιμόταν σε sleeping bag για 3 μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Elon Musk.

Όπως έχει αποκαλύψει από έναν από τους διασημότερους youtubers, τον Mr Beast κέρδισε μια Lamborghini, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του αυτοκινήτου καθώς μόνο έτσι θα κατάφερνε να την κερδίσει.

Μάλιστα, θάφτηκε για 10 ημέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι.

Είναι γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές.

Φορώντας τρεις γραβάτες, κοστούμι και σορτσάκι, ο Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον Ιανουάριο, ομολογώντας ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές, μέσα από το διαδραστικό χάρτη της Singular Logic και του ΥΠΕΣ