Πέθανε φροντιστής του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης

Σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης.

Η είδηση του θανάτου του Πάρη Δερμάνη σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ. Στα 60 του χρόνια ο φροντιστής των πρασίνων άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάρης Δερμάνης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο πριν το τέταρτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στο Βελιγράδι. Μάλιστα, αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο εκεί και μετά μεταφέρθηκε στη χώρα μας.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του παρουσίασε νέα επιδείνωση και τελικά κατέληξε.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό ταξίδι Πάρη μας».

«Ένας άνθρωπος που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ»

Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσε και η ΕΟΚ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ «Την απώλεια ακόμα ενός ανθρώπου που πρόσφερε με την εργατικότητα και τη συνέπειά του στο μπάσκετ θρηνεί ο χώρος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, καθώς, απεβίωσε ο φροντιστής της ομάδας του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, μετά από επεισόδιο που είχε υποστεί στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στην Αθήνα.

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος που επί 17 χρόνια φρόντιζε τους αθλητές του Παναθηναϊκού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στις τάξεις της ομάδας, αλλά σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της, Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».


Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Καλό ταξίδι…»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.