Όλο και πυκνώνει το πέπλο μυστηρίου, που έχει σκεπάσει την υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley, στη Σύμη. Τα ίχνη του 67χρονου χάθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώ επέστρεφε από την παραλία στο σπίτι του στην περιοχή Πέδι.

Πυροσβεστική, αστυνομία και Λιμενικό «χτενίζουν» το νησί, ενώ ειδικό drone σαρώνει τα δύσβατα σημεία. Οι φωτογραφίες που έφερε το MEGA στο φως της δημοσιότητας, μισή ώρα μετά την εξαφάνισή του, τον δείχνουν να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι. Αυτό σημαίνει πως ότι κι αν συνέβη έγινε μετά από αυτό.

Ήδη Βρετανικά μέσα σπεύδουν στο νησί για να καλύψουν το γεγονός, καθώς ο Michael Mosley είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες τη βρετανικής τηλεόρασης. Το ίδιο έπραξαν και τα παιδιά του, τα οποία είναι κοντά στη μητέρα τους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο  φαίνεται ο Βρετανός παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα. Αυτό αποδεικνύει ότι είχε περάσει το επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού.

«Τα τρία ενδεχόμενα»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε στο MEGA πως δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο από τις Αρχές, αναφορικά με την εξαφάνιση Μόσλεϊ.

«Δεν αποκλείεται ούτε η εγκληματική ενέργεια, ούτε τα άλλα σενάρια που αναδύονται πλέον από αυτή την υπόθεση. Είτε να το ήθελε μόνος του, είτε να τον παρέλαβε κάποιο μέσο με δική του ενδεοχένως θέληση και να έφυγε από το νησί ή να τον έχουν εξαφανίσει. Μπορεί επίσης να βρίσκεται φωλιασμένος κάπου και να έχει τραυματιστεί, ή να έπαθε κάποιο εγκεφαλικό ή “καρδιά”. Έτσι, με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν είναι δύσκολο να ζει, πρέπει να το πουμε και αυτό».