Η πρώτη από τις δύο συναυλίες που θα δώσουν οι Coldplay στη χώρα μας πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, από το πρωί δεκάδες άνθρωποι επέλεξαν να πιάσουν σειρά έξω από το ΟΑΚΑ με στόχο να βρεθούν όσο πιο μπροστά γίνεται στην αρένα.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν ήδη άνθρωποι τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό που ήρθαν στη χώρα μας για να δουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι πύλες ανοίγουν στις 17.00.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ANT1

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΡΕΝΑΣ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα οδηγηθούν στην Είσοδο της Αρένας (βλ. πινέζα του χάρτη)

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λ. Κύμης (βλ. «P»)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων καθήμενων, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα οδηγηθούν στις Εισόδους Καθήμενων 1, 2, 8 και 12 (βλ. πινέζες του χάρτη).

Η Είσοδος Καθήμενων 1, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. πράσινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες PA, PB, 25,26,28,29,30, 31,32,33,34,35.

Η Είσοδος Καθήμενων 2, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κόκκινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 1,2,3,4, 5.

Η Είσοδος Καθήμενων 8, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. μωβ πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 6,7,8,9,10.

H Είσοδος Καθήμενων 12, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κίτρινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 11,12,13.

Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λεωφόρο. Κύμης (βλ. «P»).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΜΕΑ και των συνοδών τους, έχουν δυνατότητα πρόσβασης ΜΟΝΟ από την ΠΥΛΗ Β της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ.

Από εκεί θα οδηγηθούν στην είσοδο του Σταδίου από ράμπα στη ΘΥΡΑ 25

Στο εισιτήριο τους περιλαμβάνεται και ΘΕΣΗ PARKING (βλ. «P» στον χάρτη).

Οι πόρτες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό από τις 17:00 με την Αντωνία Καούρη να ανεβαίνει στη σκηνή δύο ώρες αργότερα. Η Maisie Peters έρχεται στις 20.00 ακριβώς ενώ η εμφάνιση των Coldplay θα ξεκινήσει στις 21.15 και τις δύο ημέρες.