Σημίτης: Ψήφος στο ΠαΣοΚ, ανάχωμα στην ακροδεξιά

«Η ψήφος στο ΠαΣοΚ συμβάλλει σε ένα ισχυρό Σοσιαλδημοκρατικό ανάχωμα στην επίθεση της ακροδεξιάς», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

Σαράντα οκτώ ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καλεί του πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την, όπως αναφέρει, προοδευτική κατεύθυνση της χώρας.

Ο Κώστας Σημίτης στη δήλωση που πραγματοποίησε υπογραμμίζει πως «οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης. Η συμμετοχή μας σ΄αυτές είναι πράξη ατομικής ευθύνης για το μέλλον της χώρας μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «είναι κρίσιμες για τη διασφάλιση της προοδευτικής κατεύθυνσης της Ευρώπης. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμβάλλει σε ένα ισχυρό Σοσιαλδημοκρατικό ανάχωμα στην επίθεση της ακροδεξιάς».

Υπενθυμίζεται, ότι και ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξέφρασε την στήριξή του στο κόμμα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, σημειώνοντας ότι είναι «απολύτως αναγκαίο ένα ΠαΣοΚ ισχυρό και ενδυναμωμένο»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.