Ποιος ειναι ο… Σταν Γκρίνμπεργκ του Κασσελάκη

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ο πολιτικός σύμβουλος του Κασσελάκη - Ποιος ο λογογράφος του

Πολιτικό σύμβουλο διαθέτει, όπως διαθέτει και ο Πρωθυπουργός τον Σταν Γκρίνμπεργκ, και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ονομάζεται Δημήτρης Παπαγεωργίου και είναι διπλωμάτης (δεύτερος γραμματέας) αποσπασμένος από το προξενείο μας στη Νέα Υόρκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ένας νέος άνθρωπος (γιος του Φώτη Παπαγεωργίου που ήταν στην ΕΥΠ) με πολύ καλές ιδέες, όπως μου μεταφέρουν από την Κουμουνδούρου. Το θέμα βεβαίως είναι εάν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακούει τις συμβουλές του πολιτικού του συμβούλου. Γιατί σας το λέω αυτό;

Επειδή, μαθαίνω ότι διαθέτει και λογογράφο (δηλαδή βοηθάει στα κείμενα). Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς, αλλά τις περισσότερες φορές τα κείμενα των ομιλιών του τα γράφει μόνος του. Και κάτι ακόμα: ο διπλωμάτης Βαγγέλης Καλπαδάκης επανήλθε στο υπουργείο Εξωτερικών και έχει αποσπαστεί στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Επί τη ευκαιρία, λέει ο ΒΗΜΑτοδότης, με καθυστέρηση πέταξε χθες το απόγευμα για το Ηράκλειο της Κρήτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Συνήθως ταξιδεύει σε οικονομική θέση (ίσως μόνον μια ή δυο φορές ταξίδευσε πρώτη θέση, όταν δεν εύρισκε εισιτήρια για οικονομική).

Στα αεροπορικά ταξίδια του τον συνοδεύουν δύο άνδρες της ασφάλειάς του, στελέχη από τα social media και βεβαίως ο Μπάμπης Παπαδάκης από τους στενότερους συνεργάτες του. Η καθυστέρηση στα αεροδρόμια, έλεγε ίσως να οφείλεται στη μεγάλη κίνηση που υπάρχει στον αέρα τέτοια εποχή που πολλές υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.