Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 7/6 πήρε ο 38χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Η οικογένειά του παραμένει σοκαρισμένη από την πράξη του και εκείνος ζήτησε σήμερα από τον δικηγόρο του να μεταφέρει την ειλικρινή μεταμέλειά του.

«Ο πελάτης μου, μού ζήτησε να φωνάξω την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τη φίλη του και την οικογένειά του» είπε ο δικηγόρος του Βασίλης Βαλιάνος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του»

Ο 38χρονος δολοφόνησε την μητέρα της παιδικής του φίλης για να κλέψει 7.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της και να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Όπως είπε ο δικηγόρος ο πελάτης του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στη μητέρα της παιδικής του φίλης.

«Μου ομολόγησε ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του γιατί δεν μπορούσε να ανεχτεί αυτό που έκανε. Δεν ήθελε να κάνει κακό. Ήταν εγκλωβισμένος και πιεσμένος από τον εθισμό του. Έψαχνε τρόπο να καλύψει αυτή την ανάγκη του και γνώριζε ότι η φίλη του είχε χρήματα. Μετά τη δολοφονία δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Σκεφτόταν ακόμα και να κάνει κακό στον εαυτό του» ανέφερε ο κ. Βαλιάνος.