«Με αναγνώρισε και τη σκότωσα». Με αυτά τα λόγια φέρεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα ο 37χρονος παιδικός φίλος της κόρης της. Όπως είπε κίνητρό του ήταν να κλέψει τα χρήματα που έκρυβε στο σπίτι, όπως του είχε εκμυστηρευτεί, η φίλη του και κόρη του θύματος.

Μάλιστα ο 37χρονος, σύμφωνα με το MEGA, ήταν το πρώτο άτομο που κάλεσε η κόρη του θύματος για να του πει πως η μητέρα της δολοφονήθηκε και από τα πρώτα που μπήκαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει.

Ο δολοφόνος γνώριζε πού ήταν τα δεύτερα κλειδιά και μάλιστα ένα στοιχείο που τον είχε «φωτογραφίσει» αρχικά ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν είχαν γαβγίσει την μέρα της δολοφονίας της 63χρονης.

Το βεβαρημένο παρελθόν

Η Αστυνομία από την αρχή είχε υποψίες ότι πρόκειται για τον 37χρονο καθώς είχαν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα κοντά στην σορό της 63χρονης και οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν δείξει να τριγυρνά κοντά στο σπίτι. Όταν εξακρίβωσαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και τον ταυτοποίησαν αμέσως τον προσήγαγαν και μέσα σε λίγα λεπτά ο 37χρονος ομολόγησε.

Ο άνδρας είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε συλληφθεί, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε εθιστεί στον τζόγο και χρωστούσε χρήματα, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς.