Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζουν κατά τη δεύτερη εβδομάδα Πανελλαδικών Εξετάσεων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Τα μαθήματα της Πέμπτης

– Την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

– Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό ΔίκαιοΔιεθνείς Κανονισμοί στη ΝαυτιλίαΕφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Ωρα προσέλευσης – διάρκεια εξέτασης

Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Πανελλαδικές και ευρωεκλογές

Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.