SIXTY – Ρολόγια και θαύματα

Αποστολή στο Σαλόνι Watches & Wonders της Γενεύης

Μεγάλα ή μικρά; Κλασικά ή σπορ; Τι ρολόγια θα φορεθούν το 2024 και πώς διαγράφεται το τοπίο της παγκόσμιας σχετικής βιομηχανίας; Τι θαυμάσαμε, τι ζηλέψαμε και τι αποκομίσαμε από τη σπουδαία γιορτή της ωρολογοποιίας αυτής της χρονιάς;

Κάθε άνοιξη, τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου, ένα είναι το μεγάλο γεγονός του κόσμου της ωρολογοποιίας. Το περίφημο Σαλόνι της Γενεύης, η Watches & Wonders, όπως έχει ονομαστεί. Επί μία εβδομάδα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Ολόκληρη η πόλη της Γενεύης κινείται στους ρυθμούς του Σαλονιού, με δρώμενα, εκδηλώσεις και παράλληλες εκθέσεις παντού. Το Sixty ήταν φυσικά εκεί!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ – Καλοκαίρι 2024

Αυτή την Κυριακή με «Το Βήμα» ο ετήσιος οδηγός Διακοπές – Καλοκαίρι 2024 μάς ταξιδεύει σε περισσότερα από 150 μέρη-προορισμούς της νησιωτικής και της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Γιατί το Ελληνικό Καλοκαίρι έχει και Βουνό και Θάλασσα!

Έχει δαντελωτές ακρογιαλιές και απάνεμους κόλπους. Αυθεντικά τοπία σπαρμένα με παραδοσιακά χωριά. Κυκλαδίτικους οικισμούς που αγναντεύουν το Αιγαίο. Πρωτότυπες εμπειρίες που μας φέρνουν πιο κοντά στις ρίζες μας. Γεύσεις και αρώματα με μνήμες από τα παιδικά καλοκαίρια. Τόπους και ιστορίες που αναδεικνύουν το αφήγημα της Ελλάδας: τον πολιτισμό μας.

Όλα όσα συνθέτουν το (αξέχαστο) Ελληνικό Καλοκαίρι είναι εδώ!

Μαζί, η Μαθητική Εφημερίδα Ιεράπετρας.

Και ΒΗΜΑgazino.