Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και με τη βούλα ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι κάτοικος Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μπορεί να ήταν μια αναμενόμενη ανακοίνωση ωστόσο η επίσημη σελίδα των Μαδριλένων δεν άντεξε τον κόσμο που μπήκε με αποτέλεσμα να πέσει!

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Μπαπέ κατέληξαν σε συμφωνία για τις επόμενες πέντε σεζόν. Ο Κιλιάν Μπαπέ (Παρίσι, Γαλλία, 20/12/1998) είναι ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έρχεται στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ένας παγκόσμιος σταρ, ο οποίος στα 25 του χρόνια μόλις διένυσε την πιο επιτυχημένη σεζόν του με την Παρί Σεν Ζερμέν (44 γκολ) και είναι πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση (27 γκολ).

Η ομάδα μας ενισχύεται από έναν θεαματικό επιθετικό, αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 και νικητής του Nations League το 2021, στο οποίο πέτυχε το νικητήριο γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ο Μπαπέ κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι με οχτώ γκολ και, μετά το χατ τρικ του στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία σε τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων (με τέσσερα γκολ)».