Στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα έφτασε η αστυνομία. Ένας 37χρονος φίλος της κόρης της ομολόγησε ότι αυτός ήταν πίσω από τη ληστεία και τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης είχε στενή σχέση με την κόρη του θύματος για πάνω από 20 χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα μέσα στο σπίτι.

Έτσι φέρεται να αποφάσισε να προχωρήσει στη ληστεία για να αποσπάσει χρήματα. Ωστόσο, το θύμα φέρεται να τον αναγνώρισε και έτσι την σκότωσε.

Ο δράστης φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν. Σε έρευνες είχαν βρεθεί πάνω μικροποσότητες ουσιών και ταυτόχρονα φέρεται να είχε εθιστεί στα τυχερά παιχνίδια. Η ανάγκη του για χρήματα φαίνεται ότι ήταν εκείνη που τον οδήγησε και στη ληστεία όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.

Το ρεπορτάζ του MEGA για την ομολογία

Το χρονικό της δολοφονίας της 63χρονης

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου, με την 63χρονη που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στη Χαλκίδα.

Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο θάνατός της προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έφερε πέντε μαχαιριές στην περιοχή του αυχένα.

Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν αρχικά το διάστημα των έξι ωρών, από τις 12:45 μέχρι τις 18:45. Από τη στιγμή δηλαδή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά μέχρι την ώρα που φίλη της το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή η κόρη της 63χρονης, είχε ζητήσει από τη στενή φίλη της να πάει στο διαμέρισμα και ήταν εκείνη που εντόπισε τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς από το σπίτι της 63χρονης είχε αφαιρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ, την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι γνώριζαν σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κόρη του θύματος.

«Πήραν χρήματα και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. Η 36χρονη που την εντόπισε σοκαρίστηκε και πετάχτηκε έξω, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε τι έχουν βρει, εάν υποψιάζονται κάποιον», είχε δηλώσει στο MEGA λίγες μέρες μετά τη δολοφονία πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του θύματος.