Ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα ήταν τελικά ένας 37χρονος. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είναι από το φιλικό περιβάλλον της κόρης του θύματος.

Μετά από εξέταση στοιχείων και άλλοθι των υπόπτων, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία.

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν δέσει την υπόθεση, αφού ήταν σίγουρο ότι ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος στο σπίτι της 63χρονης.

Το χρονικό της δολοφονίας της 63χρονης

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου, με την 63χρονη που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στη Χαλκίδα.

Αρχικά, όλα έδειχναν ότι ο θάνατός της προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έφερε πέντε μαχαιριές στην περιοχή του αυχένα.

Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν αρχικά το διάστημα των έξι ωρών, από τις 12:45 μέχρι τις 18:45. Από τη στιγμή δηλαδή που έφυγε η κόρη της 63χρονης από το σπίτι για να πάει στη δουλειά μέχρι την ώρα που φίλη της το απόγευμα, μπήκε στο διαμέρισμα και την εντόπισε νεκρή.

Όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή η κόρη της 63χρονης, είχε ζητήσει από τη στενή φίλη της να πάει στο διαμέρισμα και ήταν εκείνη που εντόπισε τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς από το σπίτι της 63χρονης είχε αφαιρεθεί το ποσό των 7.000 ευρώ, την ύπαρξη του οποίου ελάχιστοι γνώριζαν σύμφωνα με όσα κατέθεσε η κόρη του θύματος.

«Πήραν χρήματα και την μαχαίρωσαν στον λαιμό. Η 36χρονη που την εντόπισε σοκαρίστηκε και πετάχτηκε έξω, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε τι έχουν βρει, εάν υποψιάζονται κάποιον», είχε δηλώσει στο MEGA λίγες μέρες μετά τη δολοφονία πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του θύματος.