Βίντεο από την κατάρρευση κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη – Ανασύρθηκαν επιζώντες

Δείτε πώς κατέρρευσε το κτίριο στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ στην Κωνσταντινούπολη - Επτά άτομα ανασύρθηκαν τραυματισμένα

Επτά άτομα ανασύρθηκαν τραυματισμένα από τα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό δύο ακόμη ατόμων από το τριώροφο κτίριο που κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ, στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το 1988. Στο ισόγειο του κτηρίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες.

Σημειώνεται ότι ένας μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD) και ομάδων πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Πώς κατέρρευσε το κτίριο στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης του κτιρίου, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη στιγμή που το τριώροφο οικοδόμημα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κωνσταντινούπολης

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, αναφέρεται ότι «την Κυριακή (02.06.2024), γύρω στις 08:40, κατέρρευσε το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Belediye και της οδού Gecit στην περιοχή Kartaltepe της συνοικίας Kucukcekmece. Στο σημείο εστάλη μεγάλος αριθμός AFAD, ομάδες έρευνας και διάσωσης και ιατρικές ομάδες».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.