Φρίκη προκαλεί η υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό στα Ανω Λιόσια, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής (31/05/2024), όταν η αστυνομία μπήκε στην αυλή του σπιτιού.

Η δυσοσμία στην γειτονιά αυτή στα Λιόσια ήταν αφόρητη με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ήρθε και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν μπήκε στην αυλή του σπιτιού και αντίκρισε την απανθρακωμένη σορό.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονές της οικογένειας και μία εξ αυτών μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Καθηγητής ο γιος, με άνοια ο πατέρας»

«Ήξερα και τον πατέρα και τον γιο. Πρέπει να μένουν  γύρω στα 12χρόνια. Η μαμά του είχε πεθάνει, οπότε ήταν ο γιος μαζί με τον πατέρα. Ο πατέρας δεν το είχε πάρει πολύ καλά, είχε πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά […] Ήταν και πολύ απομονωμένοι σαν άνθρωποι. Ο κύριος … ξέραμε από τον μπαμπά του ότι είναι καθηγητής μαθηματικών. Τα τελευταία χρόνια δεν δούλευε γιατί ο παππούλης ήθελε 24 ώρες το 24ωρο φροντίδα, γιατί είχε πάθει άνοια».

«Για να μπω στο αυτοκίνητο φόραγα τη μπλούζα πάνω στη μύτη, μύριζε πολύ»

«Την Παρασκευή πριν γίνει το συμβάν είχα παρκάρει στη γκαραζόπορτά τους. Όντως μύριζε πάρα πολύ. Για να μπω στο αυτοκίνητο φόραγα τη μπλούζα πάνω στη μύτη […] Το πρωί της Παρασκευής βγήκαμε έξω βρήκαμε ένα σημείωμα από τον κύριο… κι έλεγε να μην αφήσουμε ξανά τα αυτοκίνητά μας από τη μεριά του σπιτιού γιατί θα φέρει την αστυνομία. Είδα γύρω στον Μάρτη τον παππούλη, η μαμά μου τον είχε δει λίγο πριν το Πάσχα».

«Ο γιος μίλαγε πάρα πολύ ήρεμα στην αστυνομία»

Και πρόσθεσε: «Η τελευταία εικόνα που έχω από τον παππού, γύρισε ένα βράδυ κι είχε πιάσει με τα δύο του χέρια τα κάγκελα κι έκλαιγε και μου λέει ”σε παρακαλώ βοήθησέ με, με χτυπάει, μου παίρνει τα λεφτά της σύνταξης μου και δεν με αφήνει να βγω”. Φαντάστηκα ότι είναι της άνοιας.  Μίλαγε πάρα πολύ ήρεμα στην αστυνομία [..] Οι αστυνομικοί πήγαν προς την μυρωδιά, ακούμε μια φασαρία ”εντάξει μη μου βάζετε χειροπέδες, θα σας τα πω όλα”».