Τέλος τα γυρίσματα για την τηλεοπτική Αλεξάνδρα του Maestro, κατά κόσμον Στεφανία Γουλιώτη. Την αποκάλυψη έκανε ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega, Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ανάρτησή του στο Instagram.

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός που υποδύεται τον Ορέστη στη σειρά, δημοσίευσε σειρά κοινών φωτογραφιών τους, ενώ αναφέρθηκε όχι μόνο στο υποκριτικό ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη, αλλά και στη φιλία που τους συνδέει.

«Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα «Αλεξάνδρα», που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά🎬🎬🎬», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Και πρόσθεσε: «Το εξαιρετικό ταλέντο της και η μοναδική της φιγούρα, έδωσαν στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη πτυχή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης σήμερα και νιώθω τόσο τυχερός που δουλεύω μαζί της και που είμαι φίλος της».