Τραμπ: Η πρώτη αντίδραση της πλευράς Μπάιντεν για την απόφαση

«Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου» σχολίασε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Μάικλ Τάιλερ.

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Τζο Μπάιντεν για την απόφαση που βγήκε για τον Ντόναλντ Τραμπ ήρθε από τον Μάικλ Τέιλερ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου ξεκαθάρισε ότι κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Συγκεκριμένα ο Μάικλ Τάιλερ ανέφερε: «Σήμερα στη Νέα Υόρκη, είδαμε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντα πίστευε λανθασμένα ότι δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ συνέπειες για την παράβαση του νόμου για δικό του προσωπικό όφελος. Αλλά η σημερινή ετυμηγορία δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο αμερικανικός λαός αντιμετωπίζει μια απλή πραγματικότητα. Υπάρχει ακόμη μόνο ένας τρόπος να κρατηθεί ο Ντόναλντ Τραμπ έξω από το Οβάλ Γραφείο: στην κάλπη.

Καταδικασμένος ή όχι, ο Τραμπ θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για πρόεδρος.

Η απειλή που θέτει ο Τραμπ για τη δημοκρατία μας δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Διεξάγει μια ολοένα και πιο απρόσκοπτη εκστρατεία εκδίκησης και ανταπόδοσης, υποσχόμενος ότι θα είναι δικτάτορας «την πρώτη μέρα» και ζητώντας να «τερματιστεί» το σύνταγμά μας, ώστε να μπορέσει να ανακτήσει και κρατήστε την εξουσία.

Μια δεύτερη θητεία Τραμπ σημαίνει χάος, καταστροφή των ελευθεριών των Αμερικανών και υποκίνηση πολιτικής βίας – και ο αμερικανικός λαός θα το απορρίψει αυτόν τον Νοέμβριο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.