Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη στη… μέθη από την κατάκτηση του Conference League και όπως είναι λογικό θα κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει. Η σπουδαία επιτυχία των Πειραιωτών συγκίνησε τους «ερυθρόλευκους» θρύλους του παρελθόντος, με τον Ριβάλντο να αποθεώνει τους ερυθρόλευκους.

Η ανάρτηση του Ριβάλντο:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τον σπουδαίο τίτλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Ριβάλντο το 2004 και αγωνίστηκε με τα χρώματα των Πειραιωτών μέχρι το 2007, σκοράροντας 44 γκολ σε 101 συμμετοχές. Στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο νταμπλ και τρία πρωταθλήματα. Ο «Ρίμπο» χάρισε αμέτρητες στιγμές μαγείας σε όσους παρακολουθούσαν τα παιχνίδια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, σκοράροντας εντυπωσιακά γκολ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Όπως αυτό με τον Αρη στον τελικό του Κυπέλλου, όταν άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα. Γκολάρες και «μαγικές» ντρίμπλες από τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που… χάζεψαν τους αντιπάλους του και έκαναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να του χαρίσουν το ζεστό τους χειροκρότημα. Ένας σπουδαίος παίκτης, που φόρεσε τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και έκανε πολλές φορές όλο το Καραϊσκάκη να σηκωθεί όρθιο και να φωνάξει ρυθμικά το όνομά του.