Ολυμπιακός: Τι έγινε στον Πειραιά όταν μπήκε γκολ – Η στιγμή από ψηλά

Δείτε το βίντεο που έχει τραβηχτεί από ψηλά και δείχνει τη στιγμή που οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι στον Πειραιά βλέπουν τον Ελ Κααμπί να βάζει γκολ - Ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος.

Όσοι δεν βρέθηκαν χθες στην OPAP Arena για να στηρίξουν τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία του Πειραιά για να δουν το ματς με τη Φιορεντίνα, κυρίως εκεί που είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες.

Το ποτάμι των κόκκινων φιλάθλων παρακολουθεί ευλαβικά τον αγώνα, όταν λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βάζει γκολ, δίνοντας μια ιστορική νίκη στον Ολυμπιακό.

Το βίντεο στο X, τραβηγμένο από ψηλά, δείχνει την αποθέωση. Ο ουρανός του Πειραιά βάφεται κόκκινος από τις φωτοβολίδες, με τους φιλάθλους να ξεκινούν ξέφρενους πανηγυρισμούς, που κράτησαν μέχρι το πρωί!

Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων έφτασε στον Πειραιά λίγο πριν τις 5 το πρωί. Μπροστά στο Δημοτικό θέατρο χιλιάδες φίλαθλοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Στη φιέστα που είχε προετοιμαστεί η νύχτα έγινε ημέρα για τους Κυπελλούχους Ευρώπης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του Ολυμπιακού να γνωρίζουν την αποθέωση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αφιέρωσε το τρόπαιο σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτήν τη νύχτα θέλω να τη χαρούν ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.