Μοναδικές στιγμές έζησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Conference κόντρα στην Φιορεντίνα. Το ολονύχτιο πάρτι συνεχίστηκε στον Πειραιά, εκεί που έφτασε η αποστολή των ερυθρόλευκων λίγο πριν τις 5 το πρωί.

Μπροστά στο Δημοτικό θέατρο, παρά το προχωρημένο της ώρας, χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν εκεί για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Στη φιέστα που είχε προετοιμαστεί η νύχτα έγινε ημέρα για τους Κυπελλούχους Ευρώπης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του Ολυμπιακού να γνωρίζουν την αποθέωση.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε πρώτος το λόγος και αφιέρωσε το τρόπαιο σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού.

«Το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτήν τη νύχτα θέλω να τη χαρούν ιδιαίτερα ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος προπονητής μας και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα. Να είστε όλοι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φορτούνης: «Όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά»

Στην συνέχεια ο Κώστας Φορτούνης πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, κάναμε έναν άθλο, σάς ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά».

Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Φορτούνης σήκωσαν το τρόπαιο μέσα σε αποθέωση