Άγρια επίθεση από τον 30χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στο Χαϊδάρι, δέχτηκε τη Δευτέρα 27/5μια 20χρονη, με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να αυξάνονται.

Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ο 30χρονος και σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά, να τη σέρνει στον δρόμο, να τη βρίζει και να τη φτύνει. Της ξερίζωσε ακόμα και τούφες απο τα μαλλιά της. «Μου είπε αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος» της είπε σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας.

Η μητέρα της ήταν εκείνη που την έσωσε αφού άκουσε μέσα στη νύχτα τη φασαρία και κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Δεν θα περάσει από αυτόφωρο (έχει παρέλθει) και οι δύο πρώην σύντροφοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια όταν ορισθεί δικάσιμος.

«Προφανώς και τη φοβίζει. Όταν έχει δεχτεί τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρει πώς μπορεί να συμπεριφερθεί αυτός ο άνθρωπος. Έγινε στη μέση του δρόμου» είπε η δικηγόρος της 20χρονης, ‘Ελενα Παχνή.