Το “BHMAGAZINO” – Special Issue Περιβάλλον που κυκλοφορεί με το Βήμα την Κυριακή 2 Ιουνίου, είναι αφιερωμένο στο νερό. Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο σε ένα πλανήτη που υπερθερμαίνεται κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να το προστατεύσουμε.

Το πρόβλημα της λειψυδρίας είναι τεράστιο αυτό το καλοκαίρι των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών. Πόσο βοηθούν οι πράσινες τεχνολογίες; Τι λένε οι επιστήμονες; Πόσο επηρεάζεται κάθε πτυχή της ζωής μας από την δύσκολη για πολλούς πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό;

Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του “BHMAGAZINO” για να έχετε απαντήσεις σε όλα αυτά. Το ένθετο περιοδικό του «ΒΗΜΑΤΟΣ» σας ταξιδεύει στην φύση με τις πανέμορφες πηγές, εκεί όπου το νερό είναι «άφθονο» και χρησιμοποιείται πολλές φορές για θεραπευτικούς λόγους αλλά και εκεί που το πολύτιμο αγαθό είναι λιγοστό ή ανύπαρκτο. Ο υπέροχος κόσμος των άγριων ζώων, οι νέες τεχνολογίες, οι επιστημονικές μελέτες, άρθρα προσωπικοτήτων, πράσινα νησιά, πράσινη γαστρονομία, το “BHMAGAZINO” και αυτή την Κυριακή είναι απλά συναρπαστικό!