Ο εγγονός του Σάββα Θεοδωρίδη βρέθηκε εχθές, Τετάρτη 29 Μαΐου, μεταξύ των θεατών του τελικού με τη Φιορεντίνα και είδε την κούπα της διοργάνωσης να βάφεται στα ερυθρόλευκα. Είδε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League μαζί με τη μητέρα του, Δούκισσα Νομικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ως επίτιμος πρόεδρος. Επιπλέον, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του σωματείου και γενικός αρχηγός.

«Πήραμε το Ευρωπαϊκό. Και το είδε και ο …Σάββας Θεοδωρίδης. Μπράβο!», έγραψε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού.

Η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σάββα Θεοδωρίδη

Το οραματίστηκε και το έκανε πράξη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένος μετά την κατάκτηση του Europa League. Μιας και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το «τρελό όνειρο», όπως σημείωσε και ο ίδιος.

Επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «Σήμερα λοιπόν δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι μια πραγματικότητα εδώ στην Ελλάδα, σε ελληνικά χώματα. Αυτό που θέλω να πω σήμερα είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλω να πω ευχαριστώ απ’ όλους γι’ αυτό. Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα».

Ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του Θρύλου στον Σάββα Θεοδωρίδη. «Κάτι που χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν φύγει, στον πατέρα μου πάνω απ’ όλα και στον Σάββα Θεοδωριδη, στη Θύρα 7 και στα παιδιά αυτά. Το κύπελλο θα φύγει και θα πάει στο Δημοτικό Θέατρο και αύριο στον πατέρα μου και στον Σάββα. Τους αξίζει. Είναι στιγμές συγκίνησης, μεγάλης χαράς και συνεχίζομαι, όχι μόνο να ονειρευόμαστε, αλλά και να ανεβαίνουμε ψηλά», σημείωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.