Η δημόσια παραδοχή της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο έκανε πολλούς Βρετανούς να αναρωτηθούν πότε θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της. Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσα της Ουαλίας; Πώς ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία;

Αυτά και άλλα ερωτήματα απαντώνται τον τελευταίο καιρό από τις φήμες ότι η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά της πριν τελειώσει το 2024. Πόσες, όμως, από αυτές τις φήμες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Πηγές στο Vanity Fair λένε ότι ό,τι ακούγεται είναι στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ η Daily Mail ανέφερε ότι η Κέιτ θα μπορούσε να επιστρέψει το φθινόπωρο, αν και ακόμα επίσημη ημερομηνία επιστροφής δεν έχει προγραμματιστεί.

«Έχει γυρίσει σελίδα»

Άτομο από το περιβάλλον της πριγκίπισσας δήλωσε στο VF ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει «γυρίσει σελίδα» με τη χημειοθεραπεία της και αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και πραγματικά τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», λέει ένας οικογενειακός φίλος. «Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι είναι δίπλα της – ο William, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδελφός της» προσθέτει.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η Κέιτ δεν βιάζεται να επιστρέψει στην εργασία της, με την προσοχή της να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάρρωσή της. «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη. Θα γίνει όταν η Κάθριν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά της, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία» αναφέρει πηγή.