Τελικός Conference – Τηλεοπτική μετάδοση: Πού θα δείτε το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το βράδυ της Τετάρτης (29/05) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference - Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης.

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Σήμερα το βράδυ (29/05, 22:00) οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας τους, αφού θα αντιμετωπίσουν την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference.

Στην OPAP Arena θα βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι για να στηρίξουν τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του, στην προσπάθεια που θα κάνουν να σηκώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων μόνο εύκολη δε θα είναι αφού η Φιορεντίνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, η οποία και πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου και ηττήθηκε.

Όσοι δεν μπορέσατε να εξασφαλίσετε ένα εισιτήριο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον τελικό μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το οποίο θα μεταδώσει, παράλληλα με την COSMOTE TV, τον ιστορικό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγώνα.

Το αθλητικό team του MEGA θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα του τελικού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.