Conference: Γιγαντοοθόνη για τον τελικό στο Πέραμα με πρωτοβουλία Β. Μαρινάκη

Γιγαντοοθόνη για τον τελικό του Conference με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, και κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος προέκυψε το νέο σημείο δημόσιας προβολής.

Ο Ολυμπιακός απόψε αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena». Μάλιστα, μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη και στο Πέραμα για να παρακολουθήσει ο κόσμος  την ιστορική αναμέτρηση.

Όπως είναι γνωστό, οι ερυθρόλευκοι και ο Δήμος Πειραιά θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι τον μεγάλο και ιστορικό τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, την Τετάρτη (29/5) το βράδυ (22:00).

Ωστόσο, η εταιρεία CVC, που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης. Παρόλα αυτά, με προσωπικές ενέργειες του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψε το νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού τελικού.

Τα τρία σημεία δημόσιας προβολής

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουν σε γιγαντοοθόνη την ιστορική αναμέτρηση στην Πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν στα Καμίνια στην πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.