Δημήτρης Σταρόβας: Η σηκωμένη γροθιά και το μπλουζάκι «Μην τα παρατάς»

Λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Δημήτρης Σταρόβας έστειλε το δικό του «μαχητικό» μήνυμα - Η σηκωμένη γροθιά και το «Μην τα Παρατάς».

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πρόκειται να λάβει σήμερα, Τετάρτη 29/5 ο Δημήτρης Σταρόβας. Λίγο πριν αναχωρήσει από το Τζάνειο Νοσοκομείο βρέθηκαν εκεί τηλεοπτικές κάμερες και ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, φαίνεται ο ίδιος από το παράθυρο του νοσοκομείου με υψωμένη γροθιά και να δείχνει το μπλουζάκι που φορούσε. Το ρούχο του έγραφε «Don’t quit», δηλαδή «Μην τα Παρατάς».

Παράλληλα, από τα πλάνα των ρεπόρτερ φαίνεται ο ίδιος να λέει «Ευχαριστώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο, πριν δύο εβδομάδες, αφού υπέστη εγκεφαλικό. Η υγεία του 61χρονου καλλιτέχνη, μάλιστα, καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός»

Για τον Δημήτρη Σταρόβα μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» σήμερα το πρωί η Ματίνα Παγώνη.

«Ο Δημήτρης είναι πολύ αγαπητός και αυτό φάνηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον θαυμάζει και τον νοιάζεται. Όχι απλώς ρωτάει, αλλά νοιάζεται και αυτό έχει σημασία. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά, το πάλεψε πολύ ο ίδιος και το παλεύει, θα πάει στο σπίτι του και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας», είπε.

«Μακάρι όλος ο κόσμος που βρίσκεται στα νοσοκομεία, να παίρνει εξιτήριο και να πηγαίνει καλά σπίτι του, αυτό έχει σημασία. Θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις 2 ομάδες γιατρών ο Δημήτρης Σταρόβας για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά» συμπλήρωσε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.