Conference: Στα ερυθρόλευκα ο Πύργος του Πειραιά

Στα ερυθρόλευκα φωταγωγήθηκε ο Πύργος του Πειραιά λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Conference League.

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Φιορεντίνα στα πλαίσια του Τελικού του Conference League. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa Conference League μέσα στο γήπεδο «OPAP Arena».

Με αφορμή το μεγάλο τελικό ο Πειραιάς, ως γενέτειρα της ελληνικής ομάδας, φωταγώγησε το σύμβολο της πόλης, τον Πύργο του Πειραιά, στα ερυθρόλευκα.

Η πόλη που «γέννησε» το Θρύλο δε θα μπορούσε να παραλείψει και να μην τιμήσει αυτή τη σπουδαία γιορτή για τον Ολυμπιακό. Έτσι, για σήμερα ολόκληρη την ημέρα θα βρίσκεται στο «πόδι», καθώς έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από εκδηλώσεις.

Ολόκληρος ο πύργος απέκτησε κόκκινο χρώμα, ενώ στην κορυφή περνάει συνεχώς το όνομα της ομάδας στα αγγλικά, «OLYMPIACOS FC».

Το γεγονός έκανε γνωστό και ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση έγραψε «Ο Πύργος του Πειραιά στα ερυθρόλευκα!!

Αύριο το βράδυ ο Πύργος @piraeustower θα παραμείνει φωτισμένος συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας για τον ιστορικό αγώνα του Ολυμπιακού μας στον τελικό του Europa Conference League!».

Υπενθυμίζεται πως χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό, θα έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν από τις τρεις γιγαντοοθόνες που θα στήσει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το δημαρχείο, στο Πασαλιμάνι και στα Καμίνια. Ενώ, όλοι στο μεγάλο λιμάνι εύχονται λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, να είναι αυτός που θα σηκώσει την κούπα στον ουρανό της Αθήνας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.