Σάκης Ρουβάς: Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια

Πώς επηρέασε τον Σάκη Ρουβά το διαζύγιο των γονιών του - Η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη - Θα έμπαινε στην πολιτική;

Για την καριέρα και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, καλέσμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Ο δημοφιλής ποπ σταρ επισήμανε ότι δεν ήθελε να κάνει οικογένεια γιατί σαν παιδί χωρισμένων γονιών φοβόταν ότι θα του συμβεί το ίδιο.

«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» είπε.

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

Αναφερόμενος στην ταινία που είχε γυρίσει η σύζυγός του με ερωτικές σκηνές είπε ότι πήγε να τη δει και μάλιστα στην πρεμιέρα. «Κοίτα, δεν ζήλευα στην ταινία. Αυτό που περιγράφεις σαν ζήλια είναι ο φόβος μην χάσω τον άλλο. Γιατί συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε πολύ στους ανθρώπους οπότε η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Η εμπλοκή με την πολιτική

Θα ασχολιόταν ποτέ με την πολιτική; «Έχουν υπάρξει τέτοιες συζητήσεις, προτάσεις. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Τα κομβικά σημεία

Για τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκης και τα κομβικά σημεία της πορείας του ως τραγουδιστής είπε: «Υπάρχουν πολλά κομβικά σημεία στην καριέρα μου που με έχουν αλλάξει, δεν ήταν μόνο ένα. Δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής. Υπάρχει μια πορεία».

«Ήμουν δυσλεκτικός»

«Ήθελα να γίνω αστροναύτης. Δεν διάβαζα, ήμουν δυσλεκτικός. Τότε μόνο ξύλο έπεφτε» είπε για το πώς κατάλαβε ότι είχε δυσλεξία,

«Είχα μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο και μαθήματα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου, το μυαλό μου ταξίδευε αλλού. Το σχολείο είναι μια βάση, αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος αυτός» είπε

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.