Τρομερές στιγμές έζησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα μετά την κατάκτηση της EuroLeague. Χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας υποδέχτηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο, την ακολούθησαν με αυτοκινητοπομπή μέχρι το ΟΑΚΑ όπου και εκεί είχαμε τη συνέχεια του πάρτι.

Το πάρτι άρχισε από τον αεροδιάδρομο

Την αποστολή του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν μέσα στον αεροδιάδρομο δεκάδες εργαζόμενοι του αεροδρομίου. Τα πρώτα συνθήματα άρχισαν με τους πράσινους να απολαμβάνουν τις στιγμές πριν επιβιβαστούν στο ανοικτό λεωφορείο που τους περίμενε.

Αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού άρχισε να καταλαβαίνει τι την περιμένει από τη στιγμή που έφτασε κοντά στην έξοδο του αεροδρομίου. Εκεί είδαν για πρώτη φορά τον συγκεντρωμένος κόσμο που βρίσκονταν έξω.


Όλη η υποδοχή μέσα από το πούλμαν

Μοναδικές στιγμές αποθέωσης έζησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της EuroLeague. Χιλιάδες φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο φρόντισε να καταγράψει όλες τις στιγμές από την οροφή του ανοικτού πούλμαν στο οποίο επιβιβάστηκαν οι πράσινοι και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ανέβασε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Πράσινο ποτάμι η «Αττική Οδός»

Όλος αυτός ο κόσμος που ήταν στο αεροδρόμιο ακολούθησε το πούλμαν μέχρι και το ΟΑΚΑ. Χιλιάδες μηχανάκια και αυτοκίνητα δημιούργησαν ένα πράσινο ποτάμι το οποίο με συνθήματα και κορναρίσματα έδωσε ξεχωριστό τόνο στην πορεία της αποστολής.

Το πάρτι συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι και χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να φτάσει στο ΟΑΚΑ.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)