Φούτσοβιτς – Τσιτσιπάς 0-3: Μπήκε με το δεξί στο Ρολάν Γκαρός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ τον Μάρτον Φούτσοβιτς και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Δυσκολεύτηκε για ένα σετ, αλλά στη συνέχεια ο Στέφανο Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ του Μάρτον Φούτσοβιτς και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Ούγγρος αντίπαλός του κράτησαν εύκολα το σερβίς τους στο πρώτο σετ. Έτσι, οι δυο οδηγήθηκαν στο tie break. Εκεί ο Φούτσοβιτς προηγήθηκε με 3-0 και είχε αργότερα σετ μπολ, όμως τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τρεις διαδοχικούς πόντους έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 (7).

Το δεύτερο σετ είχε πολλά πρόσωπα. Ο Έλληνας τενίστας με γρήγορο break προηγήθηκε 3-1, όμως ο Φούτσοβιτς με τρία διαδοχικά κερδισμένα games πήρε εκείνος τα ηνία του σετ (4-3). Η απάντηση του Τσιτσιπά ήρθε με το ίδιο νόμισμα. Ο «Στεφ» πήρε και εκείνος με τη σειρά του τρία διαδοχικά games για να κλείσει το δεύτερο σετ με 6-4.

Στο τρίτο τα πράγματα ήταν απλά για το Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα και με 6-1 έκλεισε το τρίτο σετ και μαζί το ματς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.