Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πρόταση Μητσοτάκη να γίνεται πάντα στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους

Πρόταση για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος πάντα στο ΟΑΚΑ, και πάντα με φιλάθλους, κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την πρότασή του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν διατύπωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN.

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός «αν έχω τρόπο να νομοθετήσω χωρίς να παραβιάσω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, θα το κάνω ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει στο το Γουέμπλεϊ, και πάντα με φιλάθλους».

«Ελπίζω να γίνει δεκτή η πρότασή μου από την ΕΠΟ να γίνεται πάγια έτσι ο τελικός χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση», τόνισε ο Πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε ότι «γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και το στάδιο δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί, αλλά αντίθετα να ξέρουμε ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξάγεται εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό χωρίς την παρουσία του κόσμου, καθώς δεν πληροί τις προδιαγραφές του νέου αθλητικού νόμου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.