Έγκλημα στο Κιλκίς: 54χρονος σκότωσε 45χρονο σε στάβλο

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ τα κίνητρα του δράστη - Ο 54χρονος έβγαλε την καραμπίνα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο μέσα στον στάβλο στο Κιλκίς.

Νεκρός έπεσε χθες το βράδυ (20/5) ένας 45χρονος από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr λίγο πριν τις 11 το βράδυ ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. Εκείνος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο 54χρονος και όσοι ήταν μαζί με το θύμα συνελήφθησαν. Η Αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους το θύμα πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος τον πυροβόλησε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.