Αθήνα: Νεκρά τα δύο αδέρφια από τη φωτιά στο διαμέρισμα

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας, ωστόσο δυστυχώς νωρίτερα είχαν χάσει τη ζωή τους τα δύο αδέρφια.

Νεκρά είναι τελικά τα δύο αδέρφια που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από διαμέρισμα που τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά από φωτιά, τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας.

Περίπου στις 02:30 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά σε διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιά οι πυροσβέστες εντόπισαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου κατέληξε. Η τραγωδία συνεχίστηκε καθώς εντοπίστηκε απανθρακωμένη η αδελφή του.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα, ωστόσο δυστυχώς νωρίτερα είχαν χάσει τη ζωή τους τα δύο αδέρφια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα τα οποία ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες, καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν ακόμα και μπάζα.

Σε εξέλιξη η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.