Κέρκυρα: Σπασμένα σαγόνια και ζυγωματικά σε ξύλο μεταξύ ανηλίκων

Ο 15χρονος, που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 16χρονο στην Κέρκυρα, τον χτύπαγε ακόμα και όταν λιποθύμησε - Τον απείλησε ότι θα φάει περισσότερο ξύλο αν καταγγείλει το περιστατικό.

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής 17/5 στην Κέρκυρα με έναν 16χρονο να καταλήγει με βαριά κατάγματα στο νοσοκομείο, μετά τον ξυλοδαρμό του από έναν 15χρονο.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο βάναυσα που ο 16χρονος νοσηλεύεται με σπασμένη γνάθο, σπασμένα ζυγωματικά, εξάρθρωση στο γόνατό του και μώλωπες σε όλο το σώμα του από τα απανωτά χτυπήματα.

Σύμφωνα με μάρτυρες του περιστατικού, ο 15χρονος δεν σταμάτησε να χτυπάει τον 16χρονο ακόμα και όταν το θύμα λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος. Μάλιστα τον απείλησε πως αν καταγγείλει το περιστατικό, το ξύλο που θα του δώσει θα είναι ακόμη περισσότερο.

Ελεύθερος ο 16χρονος

Ο 16χρονος το Σάββατο συνελήφθη αλλά στην συνέχεια, βάσει νόμου, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι γονείς του την Κυριακή συνελήφθησαν με την κατηγορία της αμέλειας εποπτείας ανηλίκου.

«Υπήρχε μένος, υπήρχε τρομερή μανία, να ξεκάνεις τον άνθρωπο, όπως γίνεται στους αγώνες, όπως κάνουν τα κτήνη στη ζούγκλα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ουσία στους λόγους» είπε ο πατέρας του θύματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.