Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό της Cassie Ventura από τον Sean “Diddy” Combs, γνωστό και ως Puff Daddy έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN. Πρόκειται για ένα επεισόδιο που είχε συμβεί το 2016 σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η τραγουδίστρια φεύγει από το δωμάτιο που διέμεναν με σκοπό να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Τότε ο ράπερ τρέχει φορώντας μόνο μια πετσέτα στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και την προλαβαίνει πριν μπει στο ασανσέρ.

Τότε την πετά στο έδαφος και αρχίζει να την χτυπάει. Έπειτα την σέρνει από την κουκούλα του φούτερ της και την πηγαίνει προς ένα δωμάτιο, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να πετά προς το μέρος της ένα αντικείμενο.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο δικηγόρος της Cassie Ventura, τοποθετήθηκε για το βίντεο δηλώνοντας: «Το συγκλονιστικό βίντεο επιβεβαίωσε περαιτέρω την ανησυχητική συμπεριφορά του κ. Κομπς. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και το σθένος που επέδειξε η κυρία Βεντούρα για να το φέρει στο φως».

Το CNN απευθύνθηκε σε εκπροσώπους των Combs και InterContinental Hotels για σχόλια. Ο Combs είχε προηγουμένως αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Ventura.

Να αναφέρουμε ότι ο Puff Daddy και η Cassie Ventura, ήταν ζευγάρι για 11 χρόνια (από το 2007 μέχρι το 2018). Στη συνέχεια κατέληξαν σε μια άγνωστη εξωδικαστική συμφωνία και η αγωγή που είχε κατατεθεί από την τραγουδίστρια αποσύρθηκε.