Παναθηναϊκός: Κόντης δύο αγώνων

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στον τελικό Κυπέλλου θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ο πρώην συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μεσημέρι ήρθε, νύχτα έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, του οποίου η αποχώρηση επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής μετά τις μεταμεσονύχτιες εξελίξεις που προηγήθηκαν.

Ως γνωστόν ο διάδοχος του Τούρκου προπονητή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» θα είναι ο Χρήστος Κόντης που αναλαμβάνοντας τον Βόλο στο φινάλε της σεζόν απέτρεψε τον υποβιβασμό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψή του το μεσημέρι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους «πράσινους» μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο κι η επιλογή του ήταν στοχευμένη με δεδομένο ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ντεμπούτο θα κάνει την προσεχή Κυριακή (19/5) στη Λεωφόρο κόντρα στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ. Είναι το παιχνίδι που κρίνει την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της Super League και χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο δίχως προϋποθέσεις κι άλλες εκκρεμότητες.

Μεγάλος στόχος φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη στις 25 Μαΐου. Ο χαμένος σε αυτό το ματς μένει εκτός νυμφώνος.

Συνεργάτες του Κόντη θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που επανέρχεται στο «τριφύλλι» από άλλο πόστο, κι ο Ευθύμης Κυπριανού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.